Coach


Mijn werk is gericht op het herstellen van het contact met jouw innerlijke wijsheid en zelfhelend vermogen. Door die te koppelen aan de universele energiestroom en het dagelijks bestaan kunnen uitdagingen meer gegrond worden aangegaan.

Ik bied een holistische aanpak door het toepassen van aloude sjamanistische aspecten, zoals verbinding maken met andere dimensies en krachtdieren, te combineren met het werken op spiritueel, emotioneel, mentaal en psychosociaal niveau. De magnetiserende kracht in mijn handen geeft de nodige energetische en fysieke ondersteuning aan dit proces; het maakt de aura schoon en verlicht spanning.

Luisterend naar de vraagstelling lees ik de energie en vibratie van mens en situatie. In een sjamaanse reis werken we interactief om obstakels uit de weg te halen, ruimte te maken voor inzichten en het stromen van creativiteit op alle niveaus.

Traditionele sjamanistische handelingen - het uitvoeren van rituelen, contact leggen met (ongewenste) entiteiten en energetisch schoonmaken van huizen – verricht ik ook.

Het doel is om in balans en innerlijke vrijheid te kunnen leven, bewust aanwezig in het hier en nu, in verbinding met alles dat leeft.


Voorbeelden van vraagstelling

  • hulp bij het verwerken van dood / scheiding / dramatische verandering in het leven
  • opgebrand zijn en zich weer goed / normaal / meer levend willen voelen 
  • de energie in huis in balans brengen, bijvoorbeeld na dood of scheiding
  • de gevolgen van een gebeurtenis uit het verleden merken in lichaam en geest
  • een probleem / situatie verwerken met behulp van een ritueel
  • verlangen naar meer zingeving en spiritualiteit