Aanbevelingen


“Na 45 minuten met Astrid was mijn perspectief van mijzelf, mijn bedrijf en mijn missie compleet getransformeerd. Het was alsof een sluier werd opgelicht zodat eindelijk het waarom van de situaties en gevoelens waarmee ik heb geworsteld en die ik probeerde te begrijpen duidelijk werd.”
Spiritual Business Consultant, Verenigde Staten

                                            ***

“Astrid’s sessies hebben sinds 2009 positief bijgedragen aan mijn algehele welzijn. Na een sessie ervaar ik helderheid en een vredige aanwezigheid, zowel fysiek als mentaal. Een boost voor mijn creativiteit en productiviteit! Ik waardeer de down-to-earth benadering van Astrid. Haar aanpak is diepgaand en tegelijkertijd toepasbaar in het dagelijks leven.”
Kunstenaar / Creatief ondernemer, Amsterdam

                                            ***

“Na mijn sessies met Astrid had ik een euforisch gevoel van vreugde, transformationeel! We werkten aan een healing voor mijn lichaam en ze hielp me in mijn ziel te kijken en donkere energie los te laten. Haar wijsheid stelde mij in staat om de wereld te bezien vanuit een groter perspectief dan mijzelf en haar healing bracht me naar een plek van puur geluk en lichtheid. Iedere cel in mijn lichaam voelde de positieve sensaties, ik “zoemde” nog wekenlang erna. Ik kan Astrid ten zeerste aanbevelen, een geweldige healer.”
Airline Pilot, Verenigde Staten

                                            ***

“Een shamanic journey met een bijzonder intuïtieve, zeer bekwame, volledig geaarde en warmhartige Shamanic Coach als Astrid is een ervaring die je leven kan veranderen. Als je op zoek bent naar healing en wilt werken met iemand die je helemaal kunt vertrouwen dan beveel ik Astrid van harte bij je aan.” Zie verder
Holistic Healer / Soul Practitioner, Canada

                                            ***

"Sessies met Astrid zijn cruciaal geweest voor mijn persoonlijke groei. Ik kreeg meer duidelijkheid en werd geaard in een toenemend bewustzijn van mijzelf, voorbij conditionering. Ik kan haar bekwaamheid en wijsheid warm aanbevelen. Zij is de ‘real deal’."
Counselor, Portland, Verenigde Staten

                                            ***

“Ik had het grote genoegen om aan Astrid te worden voorgesteld in een tijd waarin de gebeurtenissen in mijn leven een uitdagende richting uitgingen en ik het gewoon niet bij kon houden. De sessies van Astrid gaven me de ruimte om de ruis in en uit te schakelen. Ik heb een aantal waarlijk magische momenten meegemaakt en mijn genezingsreis werd begroet met wijsheid en ongedwongenheid – waardoor ik wat broodnodige tijd creëerde om weer contact met mezelf te maken.”
Fashion Designer, Engeland

                                            ***

"De stem van Astrid is als van een engel en heeft me samen met haar helende handen diep geraakt. Zij heeft mij thuis doen komen bij mezelf.”
Projectontwikkelaar / Teamtrainer / Coach, Groningen

                                           ***

“Ik waardeer ten zeerste Astrid's verfijnde vermogen om zich te verdiepen in belangrijke zaken die vaak verborgen zijn voor mijn eigen bewustzijn. Ik hou van haar serene focus, zang en oefeningen die me uitnodigen om in mijn kracht te gaan staan.”
Healer / Counsellor, Engeland

                                            ***

“Tijdens je leven maak je soms keuzes die niet altijd even goed voor jezelf zijn. De sessies bij Astrid hebben mij geleerd om dichter bij mezelf te blijven, te waarderen wie ik ben. Het was een liefdevolle reis naar thuiskomen.”
Welzijnscoach, Winschoten.

                                            ***

"Ik voel nieuwe energie door mijn hele lichaam vloeien, speciaal in mijn handen, voeten en hoofd. Ik bemerk een nieuwe kracht in mij, geaard en zeer optimistisch, met diep vertrouwen in het leven en mijn weg. Grote dankbaarheid!"
Reiki-therapeut / Lichtwerker, Medellin, Columbia

                                           ***

“Astrid weet in weinig woorden veel te zeggen. Na haar sessie voel ik me steviger staan. Haar chants klinken alsof de engelen zingen.”
Ondernemer/ Innovator, Amsterdam

                                           ***

"Dankzij Astrid heb ik verbazingwekkende veranderingen kunnen aanbrengen in mijn leven waardoor alles nu soepeler en gelukkiger verloopt."
Computerprogrammeur, Vancouver, Canada

                                           ***

"De veranderingen komen net op gang, maar het voelt alsof er een rivier losgebroken is."
Communications consultant, Tolk-vertaler, Brussel, België

                                           ***

"De stap naar een televisiecarrière heb ik aan Astrid te danken."
TV presentator, Amsterdam

                                           ***

"In het eerste consult werd de angst die ik voelde over mijn hartritmestoornissen weggenomen. Daarna werden de laatste spinnenwebben van mijn generatie-lange programmering schoongeveegd. Het stelde mij in staat een nieuwe weg in te slaan."
Schrijver / Life coach, Portland, Verenigde Staten

                                           ***

“Astrid heeft werkelijk wondertjes verricht, waardoor die lange dagen in het ziekenhuis een stuk lichter en minder angstig werden.”
Psycho-synthese therapeut, Amsterdam

                                           ***

"In tijden van drukte of stress schiet ik snel in mijn hoofd en raakt het contact met mijn intuïtie vertroebeld. Na een consult bij Astrid staat de lijn tussen hoofd en hart weer volledig open, waar ik zowel zakelijk als privé veel baat bij heb."
Interim manager / Zelfstandig ondernemer, Leeuwarden

                                           ***

"Ik werd op een plezierige wijze geleid naar diepe inzichten in mijn persoonlijke leven, verbaasd over hoe anders ik me voelde, werkelijk "empowered". Vanuit een nieuw perspectief en meer relaxed en vredig kijk ik nu tegen mijn leven aan."
Schrijver / Trainer, Vancouver, Canada

                                           ***

"Astrid brengt mensen in beweging."
Founder Jump Movement / Business developer, Eindhoven

                                           ***

"Na sessies met Astrid kijk ik met meer zelfvertrouwen en hoop naar de toekomst. Ik voel me meer gegrond en er is een duidelijk besef dat er dingen in mij ten goede veranderd zijn."
Huisvrouw, Bellingham, Verenigde Staten

                                           ***

"Tegenwoordig ben ik dankzij Astrids consulten en technieken in staat om rust te vinden in mezelf, los te laten, keuzes af te wegen en met vertrouwen lastige periodes in te stappen in de overtuiging dat ik er weer uit ga komen."
Management consultant, Groningen

                                           ***

"De sessies hebben een tipje opgelicht van mijn innerlijke wereld en hebben me daarmee beter verbonden. Daardoor sta ik anders in het leven, positiever."
Onderzoeker, Utrecht