Over Astrid


Als shamanic coach leg ik verbinding tussen de zichtbare en de onzichtbare wereld. Mijn grootvader was een sjamaan; ik ben dankbaar dat ik deze gaven heb geërfd. Ik leerde mijn eigen, aardse interpretatie van het sjamaan-zijn te belichamen en schrijf daarover in mijn boek. Zie ook Praktijk.

Mijn levenspad bracht mij zowel bij de wonderen van de moderne wetenschap als bij de tijdloze wijsheid van mystici, oosterse filosofieën, sjamanen en natuurvolken. Ik heb verschillende disciplines, methoden en technieken bestudeerd, waaronder psychologie, bio-energetica, psychodrama en alternatieve geneeswijzen. Vanuit een gevoel van respect en eenheid pas ik elementen hiervan toe in mijn werk.

Mijn sjamanistische gaven bestaan onder meer uit het lezen van energie, magnetiseren en het communiceren met andere dimensies, aangevuld met de helende vibraties van drummen en chanten. Werken met energiegolven is als een radiostation: afstemmen, ontvangen en uitzenden. Het stelt me in staat om energieën en vibraties te lezen van mens en dier, foto's en voorwerpen, situaties en ruimten. De helende kracht in mijn handen geeft energetische en fysieke ondersteuning; het maakt de aura schoon en verlicht spanning.

Ik heb geleefd en gewerkt in Nederland en Duitsland, Canada en de Verenigde Staten. In Vancouver had ik een wekelijks radioprogramma Marx on Awareness, waarin ik onder meer Eckhart Tolle interviewde, auteur van “De Kracht van het Nu" en “Een Nieuwe Aarde.”

In het verleden heb ik organisatorische en management ervaring opgedaan bij internationale ondernemingen en instituten. Ik heb het bedrijfsleven verlaten toen ik me realiseerde dat het mijn missie is om mensen te laten ervaren dat zij baat kunnen hebben bij de integratie van de tijdloze wijsheid van het sjamanisme in het moderne leven.

In mijn ruim dertigjarige praktijk combineer ik de verkregen kennis met mijn levenservaring en sjamanistische gaven om mensen te helpen belemmeringen te overwinnen en te leven vanuit hun ware zelf, in verbinding met de universele energie.


Meer informatie over/van mij kun je hier vinden:

Youtube
Op mijn Youtube kanaal
Klik hier voor korte gesprekken aan de 'keukentafel'
Cocoa in the Kitchen with a Contemporary Shaman
host: multi-modal healer Corry MacDonald
 

Podcasts
Hier zijn een paar podcast interviews:

Six Impossible Things
host: Marissa Fontana, metaphysical career & business coach

Active Kreative Perspections
host: Valerie Ogorodnyk, art therapist

Numerologie 5: de weg naar zelfbevrijding
host: Stijn Schotanus, familieopstellingen, psychotherapie, numerologie
 

Krantenartikel
Een interview met dagblad Trouw kun je hier lezen

Van secrataresse tot sjamaan

Autobiografie
ISBN 978 90 259 6156 5
Meer informatie: zie Boek