Shamanic Coach


Alles is met elkaar verbonden

Dit besef kan je leven verrijken.

Allereerst is er de verbinding met jezelf. Als die hapert of ontbreekt, merk je dat je niet lekker in je vel zit of dat je telkens tegen dezelfde problemen aan loopt.
Als de verbinding met het spirituele deel van jezelf moeilijk te vinden is, dan kan b.v. je creativiteit minder stromen of mis je zingeving.

Verandering is mogelijk, zelfs de hersenen kunnen het (neuroplasticiteit).
Ik coach je graag in dit veranderingsproces, want als jij je weer weet te verbinden dan is dat niet alleen goed voor jou maar ook voor je omgeving.

  • Naast workshops en lezingen geef ik sessies, ook online, voor personen en organisaties (inclusief teambuilding). Zie ook bij Praktijk. Een korte video waarin ik vertel over mijn werk als shamanic coach vind je hier. Een interview met dagblad Trouw kun je hier lezen, en numerologie expert Stijn Schotanus interviewde mij voor haar podcast die je hier kunt beluisteren.

Mijn methode is holistisch. Ik werk op psychologisch, fysiek, energetisch en spiritueel niveau; veelal ondersteund door drummen, chanten en je krachtdier of gids.

Ik help je verbinding te maken met je eigen kracht, innerlijke wijsheid en zelfhelend vermogen. Je leert je intuïtie en zintuiglijke beleving aan te scherpen. Je leert anders te kijken naar oud zeer en indien nodig contact te leggen met je voorouders en vorige levens. De balans tussen hoofd, hart en handen kan worden hersteld.
Ik laat je zien hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven, privé en zakelijk. En hoe mindfulness, bewust aanwezig zijn in het hier-en-nu, het aanbrengen van veranderingen kan vergemakkelijken.

Als shamanic coach leg ik verbinding tussen de zichtbare en de onzichtbare wereld.
In mijn dertigjarige praktijk heb ik wereldwijd vele mensen geholpen belemmeringen te overwinnen en te leven vanuit hun ware zelf.
Mijn levenspad bracht mij zowel bij de wonderen van de moderne wetenschap als bij de tijdloze wijsheid van mystici, sjamanen en natuurvolken. Ik combineer de opgedane kennis met mijn levenservaring en de van mijn grootvader geërfde helende sjamanistische gaven.

In deze tijd van verdeeldheid ben ik dankbaar dat ik de middelen heb gekregen om jou die verbinding te laten ervaren. En ook om door te geven dat wij als mens verbonden zijn met onszelf en de natuur, dat alles wat leeft op onze prachtige Moeder Aarde en daarbuiten ertoe doet.
 

Van secrataresse tot sjamaan

Autobiografie
ISBN 978 90 259 6156 5
Meer informatie: zie Auteur